Petrenko Natáliya csak rendel, és nem fizet!

Jelentkezzenek a károsultjai!

 

 

 

A Petrenko Natáliya megrendelésével kapcsolatos blog:

 

 

1. 2011. október 30-án (a négy napos ünnep alatt) éjjel 1:27 perckor a következő e-mail érkezett be az e-mail postafiókunkba:

 

„Tisztelt Uram/Hölgyem!

Petrenko Natáliya vagyok, szeretném kérni árjánlatot a csatolt fájlban lévő szövegre. "Az ÁFA-kezelési választás''- nem teljesen értem, kérem szépen, a bruttó árat megmondani.

A válaszát előreköszönöm!
Tisztelettel
Petrenko Natáliya

Levelezési cím:
2146 Mogyoród, Hangulat u.25.

 

 

2. Mi a megrendelést pár perccel később, 2011. október 30-án, 1:39-kor, a fillérre pontos ár előre megadásával visszaigazoltuk

 

 

 

4. Petrenko Natáliya ezt pár perc múlva, 2011. október 30-án 1:56-kor már válaszolt, s megrendelte a munkát:

 

„Tisztelt Péter, nagyon szépen köszönöm ilyen gyors válaszát és magyarázatát az ÁFÁ-ról!

Megrendelem a fordítást mint magánszemély, de kifizetni nov.1 után tudom (személyesen vagy átutalással). Ha Önnek ez megfelel, akkor jelzem e-mailre, mikor egyenlítem a számlat, azután várom a lefordított szöveget.

Tisztelettel
Natáliya

 

 

3. A megrendelt munka még aznap estére elkészült. Így 2011. október 30-án 18:59-kor elküldtük, elektronikus másolatban 10 napos határidejű, átutalásos számlát mellékelve hozzá.

 

 

 

4. Petrenko Natáliya ezt még aznap, 2011. október 30-án pár óra múlva, 21:07-kor visszaigazolta:

 

„Tisztelt Péter!
Nagyon szépen köszönöm a munkáját, azaz a fordítást és persze a gyorsaságát !!!
Minél hamarabb igyekszem kiegyenlíteni a számlámat!

Еще раз огромное спасибо!
Перевод шикарный! Думаю,еще не раз буду обращаться к Вам за помощью!!

С уважением
Наталия

 

 

5. Az eredeti aláírással rendelkező számlát postára adtuk a megrendelésben szereplő mogyoródi címre (2146 Mogyoród, Hangulat u. 25.), s vártuk annak kiegyenlítését.

 

 

6. Mivel Petrenko Natáliyától az átutalás nem érkezett be, ezért 2011.11.17-én a következő elektronikus levelet küldtük:

 

Kedves Petrenko Natáliya!

Lehet, hogy valami félreértés van a dologban, de a mai napig még nem érkezett be az átutalása.

Megértő segítségét köszönöm.

Üdvözlettel: 

7. Még küldtünk további sürgető elektronikus leveleket 2011.11.22-én, 2011.11.25-én. Se válasz, se pénz. Petrenko Natáliya egyszerűen „elbújt”.

 

 

Ami ebből fontos:

 

·       Petrenko Natáliya megrendelt egy munkát, azt leszállították, s Petrenko Natáliya utána az Internet homályában fizetés nélkül egyszerűen eltűnt.

·       Petrenko Natáliya, fedezetlen megrendelést adott nekünk, azaz olyan megrendelést, aminek az ellentételezésére nem volt pénze. Ezt a büntető törvénykönyv (Btk) csalásnak hívja.

·       Petrenko Natáliya, nem egy egyszerű munkát rendelt meg, hanem egy négy napos ünnep első napján, szombaton hajnalban, amit mi még a négy napos ünnep első napján teljesítettünk is. Ez Petrenko Natáliyát egyáltalán nem érdekli, ő nem csupán nem fizet, hanem elszántan

o   a homokba dugva a fejét, vagy

o   mint egy kisgyerek, behunyva a szemét: eltűnik, s egyszerűen nem fizet, és nem is válaszol az érdeklődő levelekre.

 

 

2013. február 8. Aktualizálás:

 

Egyszer személyesen akartuk megkérdezni Petrenko Natáliyát (Natasa, Natasha), hogy miért nem fizet immáron másfél esztendeje, illetve miért rendelte meg a munkát, ha tudta, hogy úgysem fizet. Sajnos nem találtuk otthon, de készítettünk néhány fényképet a 2146 Mogyoród, Hangulat u. 25. szám alatti házról, s az ott álló AO 2005 AB rendszámú, ukrajnai rendszámmal ellátott kocsiról.

 

 

2146 Mogyoród, Hangulat u. 25. szám: ebben az emeletes házban lakik Mogyoródon Petrenko Natáliya (Natália, Natasa, Natasha)

 

 

2146 Mogyoród, Hangulat u. 25. szám: Petrenko Natáliya (Natasa, Natasha) háza egy másik szögből

 

 

Petrenko Natáliyának (Natália, Natasa, Natasha) a 2146 Mogyoród, Hangulat u. 25. szám előtt álló, AO 2005 AB rendszámú, ukrajnai rendszámmal ellátott kocsija

 

Házra van pénze, kocsira, benzinre van pénze, az általa megrendelt szolgáltatás kifizetésére nincs pénze. No comment.

 

2013. augusztus 22. Aktualizálás:

 

Az alábbiakban látható a károsultnak az APEH által jóváhagyott számlázó-programja által készített számlalistája, a 2011. májusától egészen 2013 májusáig, azaz egy 2 esztendős időszakból. A program sárga színnel jelöli a kiegyenlített számlákat (ezeknél az utolsó előtti oszlopban szerepel a fizetés időpontja), s piros színnel a kifizetetlen számlát (az utolsó előtti oszlop, azaz a fizetés időpontja üres). Látható, hogy a 2 esztendő alatt mindenki kifizette a számláját, egyedül a mogyoródi Petrenko Natáliya (Natasa, Natasha) nem egyenlítette azt ki.

 

Hangsúlyozni kell, hogy a megrendelők közül egyedül Petrenko Natáliya (Natália, Natasa, Natasha) érkezett Ukrajnából, s egyedül ő az, aki csak rendelt és nem fizetett. Tudni kell, hogy Ukrajnában kizárólag ELŐRE-FIZETÉSSEL lehet bármit is megrendelni. Ennek oka egyértelműen az, hogy enélkül tipikusan csak megrendelik a szolgáltatást, megkapják azt, majd a megrendelő fizetés helyett elfut, akárcsak Petrenko Natáliya (Natália, Natasa, Natasha). Képzeljük csak el, megérkezik Petrenko Natáliya (Natália, Natasa, Natasha) Ukrajnából Magyarországra, s felismeri, hogy bolondok itt a szolgáltatók, mindenki hitelben szolgáltat! Ez tehát számára egy valóságos Kánaán! Üzleti modelljének lényege: Magyarországra exportálja az ukrajnai fizetési morált. Nosza, nekilát Petrenko Natáliya (Natália, Natasa, Natasha), elkezd rendelni világba, és senkinek sem fizeti ki a számláját. Ügyes!

 

 

 

2017. december 19. Aktualizálás:

 

Petrenko Natáliya még mindig nem fizette ki a tartozását.

 

 

Jelentkezzenek, akik hasonlóképpen jártak Petrenko Natáliyával!

Együtt könnyebben hozzájuthatunk pénzünkhöz!

 

 

Kedves olvasók!

Idézet Juszt Lászlótól:

„Ne hagyják magukat becsapni, átverni, megkárosítani!”

 

 

Ez NEM Wikileaks, ez Petrenko Natáliya Leaks